World Top Modell Hungary 2023 – Kiss Ágnes

Hajdú-Bihar vármegyéből is indul egy lány az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava: „Tisztelet a Nőknek!”

Kiss Ágnes már több szépségversenyen is sikeresen részt vett, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi, Paloma fürdőruha, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

A résztvevő bemutatkozása

Kiss Ágnes vagyok 24 éves! 4 éve vegyészként dolgozom. Korábban 7 évig igazolt sportolóként kézilabdáztam. Angol nyelven középfokon beszélek. Szabadidőmben sokat utazom és fotózásokon illetve forgatásokon is részt veszek. Idén januárban a Velencei Karnevál Szépe versenyen a legjobb színpadi jelenlétnek járó díjat nyertem el később pedig július 29-én az a megtiszteltetés ért, hogy a balatonlellei Miss Olympians’ beach királynője lehettem. Legfőbb célom, hogy a szakmámban és a szépségiparban egyaránt sikeres legyek, továbbá egy rangos eseményen egyszer Magyarországot képviselhessem.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .