World Top Modell Hungary 2023 – Takács Rita

Bács-Kiskun vármegyéből Takács Rita a World Top Model Hungary 2023-as döntőjében.

Több évnyi modellkedés után Takács Rita is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer, számos befutott modell köszönheti a versenynek a későbbi sikereit.

Takács Rita is szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a versenyzők a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi lesz, ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig a jelentkezők a kifutón. November 24-én az Aquaworld dísztermében az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller.

Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Takács Rita bemutatkozása:

8 éve dolgozom a hostess- és modell szakmában, számos fotózáson és divatbemutatón vettem már részt modellként és szervezőként is. Több szépségversenyen szerepeltem már a döntős lányok közt. Közgazdász diplomám megszerzése után saját vállalkozásba kezdtem, rendezvényszervezéssel és marketinggel foglalkozom.

Mi is ott leszünk a döntő színhelyén APEV Média – MR3.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .