World Top Modell Hungary 2023 – Horváth Boglárka

A győrújbaráti nemzeti Szépségkirálynőnk, Horváth Boglárka ismét nagy célt tűzött ki magának, ezúttal modellversenyen fogja öregbíteni tudását és tapasztalatát.

Győr-Moson-Sopron Vármegyéből Horváth Boglárka indul az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava: „Tisztelet a Nőknek!”

 A rutinos versenyző ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között november 24-én az Aquaworld Resort dísztermében, ahol a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel, és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Bemutatjuk Horváth Boglárkát


Sziasztok, Horváth Boglárka vagyok 20 éves, Győrben és Budapesten lakok. A budapesti Metropolitan Egyetemen tanulok kereskedelem és marketing szakon, mellette pedig riporterként dolgozom.

A riporterkedés mellett modellkedem is, freelancer modellként tevékenykedem lassan 5 éve, aminek köszönhetően számos fotózáson, divatbemutatón és szépségversenyen részt vehettem. Nagy öröm számomra, hogy a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny királynője lehetek, ami szintén hozzájàrult a modellkedésben való fejlődésemhez az ott kapott lehetőségekkel. Szabadidőmben edzek és táncolok, nagyon fontos számomra a testmozgás és az egészséges életmód


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .