Az „illetékes elvtárs” nem kívánatos személy lett Ócsán

Szárnyas Hangya

Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja nem kívánatos személy lett Ócsán.

Ócsán lett volna fellépése, de a helyi kiskirály a település polgármestere nem engedélyezte azt a művész számára, nemes egyszerűséggel megtiltotta a fellépést.

Koltai Facebook oldalán reagált az esetre.

Nyílt levél Ócsa polgármesterének és Ócsa tisztelt polgárainak!

Alulírott Koltai Róbert immár 80 eves színész vagyok, amúgy Jászai Mari-díjas érdemes művész rendező, filmrendező, a Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja, számtalan szereppel tv- es sok-sok színházi, tv es filmszereppel a hatam mögött. Munkámat sok elismerés érté a közönség es a szakma részéről is.

Rengeteg előadás es még annál is több önálló est számtalan helyen.

Az önálló estek ugyanolyan fontos es örömteli élményekkel ajándékoztak meg mint a hivatalos előadások!

Mindeddig szinte mindenhol magam is örömöt tudtam nyújtani a közönségemnek egyetlen hely kivételével es ez a hely, Ócsa volt!

Megérkezett a felkeres az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon. Miszerint a polgármester úr nem engedélyezi !

Nemkívánatos személy lettem tisztelt ócsai közönség, jóllehet a többi szereplés kárpótol . Nem sorolom fel, hogy hol mindenhol varjak tart karokkal zenes estemet Dés László dalaival ! Sajnálom!


Bukodi Károly a város polgármestere a Fidesz színeiben „kormányozza” a várost, nem mindenki örömére. Erről itt olvashat egy véleményt a közvetlen közeléből.

Ha van véleménye, ne rejtse véka alá.


A lakájmádia már régen kikezdte Koltait Az MTI hírekből és a kormánypropagandából élő Magyar Nemzetnél sem szeretett személy. De mit is várjunk egy aczéli időknél is kommunistább társságtól.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .