Itt vannak Magyarország legelső teljesen konyhakész főzőcsomagjai

Konyhakész főzőcsomag

Forradalmasítja az otthoni főzést a FAZÉKBA! rapid konyha, amely márciusban indított kampányhajrát a Brancs közösségi piacterén. Elsőként jelentek meg a piacon forradalmi ötletükkel, amivel újra definiálják az otthoni főzést: Teljesen konyhakészre gyártott, előre kiporciózott és előkészített hozzávalókkal játékká egyszerűsítik a főzést, amelynek csupán a befejező műveletei maradnak a házigazdákra.

Az izgalmas ötlet több szempontból kecsegtető: nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek, tulajdonképpen csak a számunkra előre összeaprított hozzávalókat kell kifőznünk. Amiben gyakorlatilag a világon egyedülálló a FAZÉKBA! szolgáltatás, hogy ilyen mértékben előkészített alapanyagokat sehol sem kínálnak a szolgáltatók. A képes főzési útmutatók segítségével, csak „be kell dobni a FAZÉKBA!” a megadott sorrendben a grammra kimért és előkészített összetevőket.

A program elsősorban azoknak szól, akik szeretnének minőségi alapanyagokból főzni, de nincs idejük vagy lehetőségük arra, hogy az ország különböző pontjairól összeszedjék a kistermelői, vegyszermentes gazdálkodóktól származó hozzávalókat. Az alapanyagokat fenntartható módon működő kisgazdaságokból érkeznek, ahol a csirkék a szabadban szaladgálnak, a malomban nem használnak adalékanyagokat, és a zöldséget vegyszermentesen termesztik.

A tulajdonos-ötletgazda Gyulayné Bori elfoglalt üzletasszonyként, 3 fiúgyermeket nevelve szembesült a kihívással, hogy egészséges és finom ételeket biztosítson a család számára, a súlyos időzavar ellenére is. Saját nehézségei, kihívásai alapján dolgozta ki a FAZÉKBA! programot; a XXI. század otthon főzési szolgáltatását.

Közösségi finanszírozással válnának országossá.

A Brancs kampány célja, hogy a szolgáltatás országszerte elérhetővé váljon, mivel ezzel a lehetőséggel mindeddig csak a budapesti és Tordas környéki családok élhettek.
A Brancs közösségi kampányában való bemutatkozással egy hőtartó, strapabíró csomagolás kifejlesztése és az ismertség növelése a cél, hogy az ország bármelyik szegletébe eljusson ez a kényelmi szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .