World Top Modell Hungary 2023 – Bemutatjuk Sümeghy Laurát

Csongrád-Csanád  Vármegyéből is indul egy lány az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava: „Tisztelet a Nőknek!”

Sümeghy Laura tavaly dobogós lett a Miss Hungary nemzeti szépségversenyen, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi, Paloma fürdőruha, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon.

Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Sümeghy Laura bemutatkozása

Sümeghy Laurának hívnak, 18 éves szegedi lakos és gimnazista, végzős tanuló vagyok. Mindennapjaim szerves része a tanulás, modellkedés, éneklés illetve mindenféle művészeti tevékenység. Célom folyamatosan fejleszteni magam, új dolgokat kipróbálni. Ha időm engedi szeretek lovagolni, futni, saját testsúlyos edzéseket végezni, amiben édesanyám nagy segítség, ugyanis egy kiváló szakember és egy követendő példa számomra, így mind mentálisan, mind fizikálisan nagy segítségem. Álmom már egészen régóta a színészet, színpadi tevékenység, nyelvek tanulása, utazások, külföldön való tanulás, elhelyezkedés. Nagyon szeretek új kultúrákat, helyeket megismerni. 

A modellkedés egészen váratlanul érkezett az életembe, 2022.decemberében a Miss Hungary döntőjében tini kategóriában az 1. udvarhölgy címet nyerhettem el, azóta egy konkrét pálfordulás történt az életemben, sok szakemberrel dolgozhattam együtt, utazhattam, amiért nagyon hálás vagyok.

Hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül, minden lehetőséget szeretnék megragadni. 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .