Somogy megye a kaposvári Vajda Mercédeszért szurkolhat a Miss Hungary döntőjében!

Péter Arold

Somogyországból, Somogy-megyéből Vajda Mercédesz a hetes rajtszámmal indulhat a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Dinasma Design bemutató és Freelusion Show mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.


Vajda Mercédesz vagyok, 16 éves. A kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános iskola, Gimnázium és Szakgimnázium 10. osztályos tanulója vagyok, ahol emelt angol szakon tanulok jelenleg. Hobbim a kosarazás, amit már lassan 10 éve kezdtem, és ahol egy kicsit elengedhetem magam. Mivel emelt angol szakon vagyok, szeretek nyelvet tanulni beszélem az angolt, Olaszt tanulok lassan egy éve, és a jelnyelv alapjait is elsajátítottam. Kicsi korom óta imádok olvasni, és szerencsére ez a mai napig így van. Könyvek terén nyitott vagyok, de kedvenceim a horror és krimi könyvek (köztük Stephen King is). Mikor itthon vagyok, szinte 0-24 szól valami zene a szobámban ha takarítok, vagy csak ha csinálok valamit ez szórakoztatóvá tesz számomra bármilyen tevékenységet. A zenék terén is sok mindenre nyitott vagyok, de óriási kedvencem Dzsúdló, valamint a külföldi rock vagy hiphop zenék. Nagyon szeretek a családommal és a legjobb barátnőmmel időt tölteni. A jövőmet illetően nagyon sok minden érdekel, és szívesen kipróbálnám magam több szakmában is akár a médiában, akár mint modell.

Vajda Mercédesz, 7-es rajtszám, Tini

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .