A hülyeség netovábbja

Arold Péter

Szita Károly Kaposvár polgármestere örömmel tudatja, hogy a négy bezárt posta közül kettő újra kinyit, majd hozzáteszi:

„nem minden szempontot vett figyelembe, a hivatalok bezárásakor”.

a posta.

Ez nettó baromság, hiszen a Magyar Posta állami cég és meglátásom szerint NEM a posta döntött a bezárásokról, hanem a kormány. Ez arra utal, hogy ott fent, megint asztal mögül döntöttek, nem ismerve a helyi lehetőségeket, ami abból derül ki,

hogy  Kaposvár azután kezdeményezett tárgyalást a céggel, hogy kiderült, a toponáriaknak és a kaposfüredieknek hat kilométerre van a legközelebbi postahivatal

– mondta.

    Szita Károly (Fidesz-KDNP) arról is beszámolt , hogy a Magyar Posta Zrt. másfél évre vállalta a Kaposfüred és Toponár városrészben lévő hivatalok működtetését, ennek költségéhez az önkormányzat 32 millió forinttal járul hozzá.
    Dolgoznak azon, hogy a szolgáltatás ezután is megmaradjon, illetve mindenhol legyen, ahol erre igény és szükség van – tette hozzá a településvezető.
    A politikus utalt rá: a Magyar Posta októberben jelezte, hogy ideiglenesen szünetelteti több mint 300 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentéséért.

Címlapfotó: MTI Varga György


   
  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .