Ne menj el!

A párt célja, hogy kezdeményezésével itthon marasztalja az országot egyre többen elhagyni akarókat!

A Megoldás Mozgalom aggodalommal figyeli azokat a statisztikai adatokat, amelyek arról szólnak, hogy az elmúlt évtizedben mintegy egymillió magyar hagyta el az országot! A hazai népesség mintegy 10 százaléka vándorolt ki átmenetileg vagy végleg más országba! Ez azt jelenti, hogy minden tizedik magyar elhagyta az anyaországát, javarészt a jobb megélhetés, a kiszámíthatóbb környezet miatt!

A Megoldás Mozgalom azon dolgozik, hogy egy szerethetőbb, jobb hely legyen Magyarország! Sajnos jelenleg egyetlen politikai erőnek sincs kézzelfogható válasza arra, hogy mitől lesz jobb hely Magyarország. A párt nem politikai, hanem szakmai alapon szeretné az országot korrekciós pályája állítani, amely idővel azt eredményezheti, hogy saját állampolgárainak is vonzó, élhető hely lesz!

A párt legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre! A „Ne menj el! Van remény!” szlogent tartalmazó plakátokat, molinókat az aktivisták elsősorban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út közelében helyezték el!

„Statisztika bizonyítja, hogy a bizonytalanság, az anyagi gondok, a kiszámíthatatlan politikai környezet miatt évről-évre emelkedik az országot elhagyók száma! Népességkutatók szerint 2050-re akár 8.5 milliós nemzetté olvadhatnak a magyarok. A Megoldás Mozgalom hisz abban, hogy van esély politikai fordulatra Magyarországon, éppen ezért kerültek ki a figyelemfelhívó plakátok. A párt személyes találkozókkal, Megoldás Körökkel próbálja rávenni maradásra a magyarokat.

– mondta Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

A Megoldás Mozgalom elnöke szerint, egy új politikai környezetben, a fiatalokat támogató programokkal, az oktatást segítő intézkedésekkel, az infláció megközelítő bérezéssel, valódi bérlakásprogrammal az elvándorlás megállítható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .