Eltűnt a magyarból a tartás, az empátia és az egyenesség

Kedvenc Magyarországunkon teljes mértékben eluralkodott az idiotizmus. Idióta főkolomposok vezetnek idióta birkákat a semmibe.

Nehézsúlyú gengszterek lopják el az orrunkat is a szemünk elöl röhögve, és kisstílű tolvajok követik őket idióta szövegekkel védekezve. Ez egy kifordított világ, ahol már nem érvényesek az erkölcs szabályai, ahol bármekkora baromságot mondhat a kormány, vagy egy malactolvaj, az emberek már fel se kapják a fejüket.

Lassan a matematika is csak egy bűvészmutatvány, ha csak a hatalom pénzleosztását nézzük is. Az ügyészségek, vagy akár a Kúria is olyan, hogy 20 perces „neszenektek” törvényekkel manipulálják a mindennapjainkat, mert a Vezér éppen rosszat álmodott. Kafka forogna a sírjában. Mindez azt eredményezte, hogy egyre több svindler keresi a kifogásokat, a kiskapukat, és bizony meg is találja azokat, ha behódol a Pártnak.

Eltűnt a magyarból a tartás, az empátia és az egyenesség, mert a hatalom kegyetlenül lesújt azokra, akik ellent mernek mondani ennek az idióta rendszerüknek. Mindezeknek pedig egyetlen ember az okozója, aki ígéretéhez híven valóban tönkretette Magyarországot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .