Ébredezünk, ébredezünk?

Arold Péter

Matolcsy nem először kritizálta a kormány gazdasági döntéseit, most élesen bírálta az ársapkát és a vele járó negatív hatásokat.

„A szocializmusba pedig nem érdemes visszamenni. Az árstopokról meg a mindenfajta hasonló, jónak tűnő ötletekről a szocializmusban kiderült, hogy nem működnek. Összeomlott a rendszer.”

 A jegybankelnök szerint „a hibát belül követtük el”, és a lakossági megtakarításokat kell bevonni a válságkezelésbe. Azt mondta: a nemzeti bank kéri, követeli, hogy a kormány térjen vissza az egyensúlyok helyreállításának útjára – írja az rtl.

Megijedni nem kell. Matolcsy nem a pénzünket akarja, inkább azt a pénzt szeretné bevonni a gazdasági körforgásba, amit a vállalkozók és alakosság megtakarításaiban összpontosul. Ez kb. 20 ezer milliárd forint.

Nekem tetszik már azért is, mert mint ha én mondtam volna. Nem mellesleg Orbán összes létező reagálása a gazdasági válság idején anno a szocializmusban volt gyakorlat. Orbán Viktorról a politikai elemzők nagy része elismerően ír, holott, csak egy dolgot ismert fel. A magyar nép vezethető. Reagálási ideje mínusz 1.

Ahhoz szoktunk hozzá, hogy eddig mindent mindig megoldottak helyettünk, ha baj volt a kormány úgy csinált, mint ha az érdekünkben cselekedne. Propaganda szövegek százai, Magyarország jól teljesít, és társai.

Maradjunk annyiban, hogy Orbánnak eddig szerencséje volt, kíváncsi vagyok, mostantól lesz-e.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .