Dobrev Klára megtartotta első beszédét mint árnyékminiszterelnök

Dr. Bősz Anett

Dobrev Klára megtartotta első beszédét mint árnyékminiszterelnök. Programjában nem csak szót, de cselekvést is érdemelt az emberség, a szolidaritás, a harmónia, az európaiság, a modernitás, a nők társadalmi megbecsülése és politikai képviselete, átgondolt és stabil fiskális politika, béke a körülöttünk élő társadalmakkal és az Európai Unióval.

A sor hosszasan folytatható. Az alábbi linken elérhető a teljes beszéd. Mi pedig, egy egészen fiatal demokratával együtt hallgattuk az elfogadás, a haladás és a tisztelet hangjait, amelyek nem csak magyar, de európai zászlók előtt is hangzottak el. Beszéljenek helyettem a képek, melyek ezúttal érthető okokból kevesebben vannak, de annál értékesebbek.

Magukban hordozzák a fiatal édesanyák tiszteletét és megbecsülését, úgy a családban, mint a társadalomban, a munkaerőpiacon és a közélet világában. Köszönöm a Demokratikus Koalíció közösségének, hogy 7 hónapos várandósan is bízott bennem, így kezdhettünk el egy másik minőségben együtt dolgozni. Ez az igazi modern, európai Magyarország! Számíthattok rám Ti is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .