A Fidesz nem tágít az évtizedes vakítástól

Arold Péter

A Fidesz kormányzásának alap tézise a visszafelé mutogatás. 2010 óta nem áll másból a kommunikációjuk, mint a Gyurcsány kormány alatti tevékenységek, annak ellenére, hogy abban az időben az élet kiszámíthatóbb és biztonságosabb volt. 2022-öt írunk és még mindig nem veszik észre – nem akarják észre venni, hogy ez már unalomig ismételt. Íme a legfrissebb közleményük.

     A magyarok megtapasztalták már milyen az, amikor Gyurcsány Ferenc kormányoz.

A baloldal volt az, aki a csőd szélére sodorta az országot: elvették a 13. havi nyugdíjat, valamint egyhavi bért a pedagógusoktól és az egészségügyi dolgozóktól, az egekbe emelték az áram és a gáz árát, elvették a családtámogatásokat, több ezer embert tettek az utcára, sőt a nehéz időkben segítség helyett plusz terhet raktak a magyar vállalkozások és családok vállára.

A magyarok ebből nem kérnek. Az áprilisi választáson az emberek elsöprő többsége negyedszer mondott nemet a Gyurcsány-korszakra, ideje lenne, hogy a baloldal elfogadja a választók akaratát.

Fidesz – Magyar Polgári szövetség

     Kiadó: Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .