A baloldal hazudik – mondja Hoppál

Oké. Dr. Újhelyi Eu-s bennmaradási szavazási, memorandumos, vagy mi a tökömje nem a legnormálisabb gondolat volt, ezt meg is jegyeztem neki. Orbá Washington-i beszédjéről feltett fotót is félremagyarázta, vagy Hoppál tette azt.

DE!

Szóval én mondom. A politikus egy alja nép. Ezeket szavaztátok be a parlamentbe? Ezek kaptak lehetőséget, hogy döntsenek a nevedben? És az enyémben is?

Te kedves baloldali barátom!

Mit érzel akkor, amikor egy fideszes főember egy dr. Hoppál nevű mócsing odáig jut, hogy Téged, Kedves baloldali szavazó, hazugnak néz. Nem hiszed? Tessék!

Dr. Hoppál Péter

Megint hazudik Ujhelyi István! Merthogy ez nem az előadó hall, ez egy másik terem, ahol kivetítő volt. De semmi baj, megszoktuk már: a fű zöld, az ég kék, a baloldal hazudik. Buktatok, buktok, bukni fogtok!”

Te! Te, kedves baloldali barátom!

Hogy érzed magad, amikor egy senkiházi, aki nem magának, de köszönheti hogy ott lehet, így vélekedik rólad, baloldali szavazóról?

„…a baloldal hazudik. Buktatok, buktok, bukni fogtok!”

Szóval mit érzel ilyenkor?

Milyen is az, amikor egy Hoppál csak úgy rendezkedik

Csupán néhány napja állt az ellenzéki kampányvideókat játszó óriáskivetítő még 2022 áprilisában a pécsi Széchenyi téren, amikor Hoppál Péter, a Fidesz akkori országgyűlési képviselője és képviselőjelöltje megjelent a helyszínen, minősíthetetlen stílusban beszélt a sátor személyzetével, kihúzta az eszköz kábeleit, majd elsétált. Meg is kapta a fél milliós büntetését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .